Ripple Board Member mottar benådning på Trumps

Ripple Board Member mottar benådning på Trumps siste dag i kontoret

Ken Kurson var et Ripple-styremedlem inntil han ble arrestert for nettstalking og trakassering, inkludert å komme med falske påstander om barnemishandling mot ofrene hans.

Ken Kurson var styremedlem i Ripple og redaktør av New York Observer før han ble arrestert for nettstalking.
Kurson forfulgte og trakasserte sin ekskone og tidligere venner, inkludert å falsk anklage Bitcoin Bank to ofre for barnemishandling til sine arbeidsgivere.
Kurson har mottatt presidentnåd, men det ser ut til at det ikke vil bli gitt noen benådning for Ross Ulbricht, Julien Assange eller Edward Snowden.

Ken Kurson, tidligere medlem av Ripple Board, redaktør av New York Observer, og medstifter av Modern Consensus crypto media outlet, har mottatt en presidens benådning fra president Trump på sin siste kontordag.

Kurson er en nær venn av Trump-familien og Donald Trumps svigersønn Jared Kushner.

Ripple Board Member benådet for cyberstalking

Kurson ble arrestert i oktober og siktet for nettstalking av tre personer, inkludert ekskona. Han skal ha installert programvare for tastetrykkovervåking på enhetene til sin ekskone, sendt henne truende meldinger og fremsatt falske anklager om overgrep mot barn til arbeidsgivere til de andre ofrene.

Et av ofrene, en nær venn av Kurson i over 20 år, sa at Kurson beskyldte ham for „oppløsningen av ekteskapet hans.“

Kursons kriminelle aktivitet dukket opp da han søkte om en stilling i den føderale regjeringen. En F.B.I. bakgrunnssjekk avdekket beskyldninger fra 2018 om at Kurson hadde trakassert to leger på Mount Sinai Hospital, og en videre etterforskning resulterte i hans ikke-relaterte anklager for nettstaking.

Kurson løy angivelig på jobbsøknaden sin om den føderale posisjonen, og hevdet feilaktig at han aldri hadde brukt andre navn eller aliaser. Den løgnen var også en føderal lovbrudd.

Han ble løslatt på en obligasjon på $ 100.000 i fjor, og er nå benådet for sine forbrytelser.

Presidentens benådning

Trump har utstedt 73 benådninger så langt, inkludert styremedlemmet i Ripple, og har pendlet ytterligere 70 individers straffer. Trumps benådningsliste inkluderer tidligere Hvite Hus-rådgiver Steve Bannon, rapper Lil Wayne og tidligere Detroit-ordfører Kwame Kirkpatrick.

Spesielt Julien Assange, Edward Snowden og Ross Ulbricht dukket ikke opp på listen.

Mange i kryptosamfunnet har lenge tatt til orde for løslatelsen av Ross Ulbricht, grunnlegger av Silk Road Dark Web Marketplace, som har sittet i fengsel siden 2013. Ulbricht ble beskyldt for hvitvasking av datamaskiner, datamaskinhacking og sammensvergelse av falske identitetsdokumenter. og narkotika. Føderale agenter vitnet om at Ulbricht også forsøkte å få drept noen tilknyttet saken.

Spesielt ble flere av agentene involvert i saken hans selv arrestert for tyveri og underslag av Silk Road Bitcoin-midler.

Mens nyhetsbyråer rapporterte at president Trump vurderte en benådning for Ulbricht, ser det ut til at han vil forbli i fengsel.

Edward Snowden og Julien Assange fikk heller ikke benådning eller omgjøring av straffen.